Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської територіальної громади Одеської області

 

News

News: 794
Dec 9, 2016

Завершився обласний етап Всеукраїнських учнівських олімпіад

З 31.10.2016р. - 05.12.2016р. на базі загальноосвітніх навчальних закладів м.Подільська проведено міський етап Всеукраїнських предметних олімпіад
Dec 8, 2016

з 28.11.2016р. по 02.12.2016р. проведено І (міський) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України (організатори – позашкільні навчальні за

У роботі 36 секцій взяли участь 73 учні шкіл та вихованців СЮН, СЮТ. За підсумками роботи секцій журі визначило 62 кращі роботи, автори яких посіли відповідно І, ІІ, ІІІ місця. Належну роботу щодо залучення обдарованих учнів до науково-дослідницької роботи, участі в роботі міських секцій МАН провели педагогічні колективи: НВК«ЗОШ І- ІІІ ст.- ліцей» (директор Бондаренко Т.В.), ЗОШ № 5 (директор Лайтан А.В.), ЗОШ № 9 (директор Сопінська Г.Т.) та НВК«ЗОШ І ст.- гімназія» (директор Зайцева І.О.).
Nov 11, 2016

9 листопада 2016 року в школах міста стартував День української мови та писемності

Проведено: конкурс стіннівок «Тебе плекаю, українська мова!», години спілкування: «Любіть Україну!», «Солов’їна, барвінкова, українська рідна мова», «Мово, ти - краса мого народу», свято "Українська мова - наш скарб», літературну вітальню «Бринить, співає наша мова, чарує тішить і п’янить», конкурс знавців української мови; усні журнали: «Витоки української писемності» (10-11кл.), «Сторінками розвитку української писемності» (7 кл.), свято «Здрастуй, Слово,Українська Мово! Здрастуй на межі тисячоліть» (8 кл.); «круглий стіл» на тему «Вертайся, рідна мово, у серце народу, у душу Вкраїни» , радіопередача «Бринить – співає наша мова, чарує, тішить і п’янить».
Nov 7, 2016

В місті Подільськ стартували предметні олімпіади

2. З 01.11.2016р. розпочався міський етап Всеукраїнських предметних олімпіад, який проводиться з метою виявлення та підтримки обдарованої учнівської молоді міста.
Nov 2, 2016

Виставки сімейної творчості в ДНЗ міста Подільська

В ДНЗ пройшли виставки сімейної творчості під гаслом "Ходить гарбуз по городі",на які було представлено багато цікавих експонатів з природних матеріалів.
Oct 24, 2016

Підведено міський конкурс юних інспекторів дорожнього руху

Основними завданнями даного конуурсу є:активізація діяльності загонів юних інспекторів руху; - роз’яснення серед дітей необхідності дотримання норм безпечної поведінки у процесі дорожнього руху; - профілактика дитячого дорожньо-транспортного травматизму; - виконання Закону України «Про дорожній рух».
Oct 19, 2016

У навчальних закладах міста відзначили День захисника Вітчизни

з метою виховання в учнів, гуртківців поваги та шани до захисників України всіх часів, виховання в дітей та учнівської молоді любові до Батьківщини в рамках тижня національно-патріотичного виховання проведено:
Oct 9, 2016

У загальноосвітніх навчальних закладах був проведений Тиждень права

У загальноосвітніх навчальних закладах міста з метою виховання в учнів правової культури, основ правової грамотності, попередження скоєння школярами злочинів та правопорушень, знання дітьми своїх прав та виконання обов’язків у рамках тижня правового виховання «Я маю право жити на землі, творити, дихати, примножувати багатства всі її, своєю Україною гордитись»
Oct 3, 2016

До 75- річниці трагедії Бабиного яру

1. У загальноосвітніх навчальних закладах міста в ході тижня пам'яті «Пам'ять про минуле», присвяченого 75-й річниці трагедії Бабиного Яру, проведено: - уроки пам'яті: «Бабин Яр – трагедія народу України», «Бабин Яр: без права на забуття», «Бабин Яр – біль нашої пам'яті», «Вклонімося і мертвим, і живим», «Відлуння історії» (1-11 кл.); - виховні години «Трагедія Бабиного Яру» (5-11 кл.); - «круглий стіл» – зустріч учнів ЗОШ №6 із бібліотекарями міської бібліотеки на тему «Трагедія Бабиного Яру – трагедія українського народу»; - старшокласниками переглянуто та обговорено документальний фільм «Бабин Яр»; - у шкільних бібліотеках оформлено виставку літератури на тему «Трагедія Бабиного Яру». В начальних закладах міста Подільськ пройшли заходи, присвячені 75- річниці трагедії Бабиного яру
Oct 1, 2016

Відбувсся міський фотоконкурс "Погляд"

20-27 вересня 2016 року року на базі міської Станції юних техніків було організовано та проведено міській конкурс юних фотолюбителів «Погляд»