Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської територіальної громади Одеської області

 

News

News: 794
Apr 2, 2018

МОН України видало лист № 1/9-185 від 27 березня 2018 року "Щодо проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти в 2017/2018 навчальному році"

Дани й лист підготовлено для практичного використання щодо орієнтовних вимог до змісту атестаційних завдань для проведення державної підсумкової атестації у закладах загальної середньої освіти в 2017/2018 навчальному році, підготовлених спільно з Національною академією педагогічних наук України та Інститутом модернізації змісту освіти
Apr 2, 2018

Під час весняних канікул на базі ЗОШ № 5 проведено ММО вчителів образотворчого мистецтва

Основною темою засідання стало впровадження нетрадиційних технік малювання на уроках образотворчого мистецтва.
Apr 2, 2018

На базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №6 було проведено засідання МО вчителів міста початкових класів на тему «Особистісно –професійна компетентність педагога в рамках реалізації концепції «Нова укр

У рамках засідання вчитель початкових класів Салій З.В. провела урок літературного читання в 4 класі , на якому продемонструвала форми навчальної діяльності, які пропонує впроваджувати Нова українська школа Урок розпочався з ранкової зустрічі, де панувала атмосфера піклування про кожну дитину. Робота в групах забезпечила взаємодію між учнями і зробила непрямим керування вчителем класу, що дало змогу виховувати почуття спільноти. З пізнавального відеофільму учні почерпнули нові знання, а спроба учнів уявити себе у ролі дизайнерів сприяла формуванню предметних компетентностей. Підсумковим продуктом діяльності учнів було створення пізнавального лепбуку , до якого увійшли всі зібрані матеріали уроку.
Apr 2, 2018

У ЗОШ І-ІІІ ст.. № 6 функціонує 3-Б клас з інклюзивною формою навчання

Працюють у цьому класі вчитель Пархоменко С.А..,асистент учителя Чебаненко Н.А.
Mar 29, 2018

Очна сесія для вчителів 1-х класів

Із теплими привітаннями до педагогів звернулись начальник Управління освіти, сімї, молоді та спорту Добрянська Н.В. та завідуюча методичним кабінетом Воронкова В.С., які відмітили особливу роль вчителя НУШ у формуванні особистості дитини.
Mar 29, 2018

Засідання міського методичного об’єднання педагогів - організаторів

26 березня 2018 р. на базі ЗОШ І - ІІІ ст. № 6 проведено засідання міського методичного об’єднання педагогів - організаторів
Mar 22, 2018

Оздоровчий сезон 2018

Департаментом соціальної та сімейної політики розроблено сайт,на якому розміщено інформацію стосовно оздоровчих закладів та послуг які надаються.
Mar 22, 2018

21 березня 2018 року в приміщенні Центру дитячої та юнацької творчості стартував фестиваль "Чисті роси"

Проведення фестивалю «Чисті роси» серед загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів сприяє відродженню духовної спадщини України, виявленню обдарованих дітей та молоді в різних жанрах мистецтва, розкриттю їх багатогранного таланту та залученню до активної участі у мистецькому житті рідного краю.
Mar 19, 2018

Кабінет Міністрів оприлюднив текст нового Державного стандарту початкової освіти

Документ визначає вимоги до обов’язкових результатів навчання та компетентностей здобувачів освіти, загальний обсяг їх навчального навантаження у базовому навчальному плані початкової освіти та форму державної атестації.
Mar 12, 2018

7 березня 2018 року на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 відбувся семінар із теми « Традиційне навчання чи новітні педагогічні технології: погляд педагогів»

Метою даного семінару було обмін досвідом педагогів щодо наскрізного застосування інформаційно-комунікаційних технологій в освітньому процесі через використання педагогічної моделі «Перевернуте навчання». На заході був представлений напрацьований досвід практичного застосування моделі «Перевернутий клас». Учасники семінару –практикуму ознайомились із прикладами використання «перевернутих» уроків у шкільній практиці та проблемами, які виникають при цьому; розглянули кілька сценаріїв для «перевернутого класу» тощо.