Управління освіти і гуманітарної політики Подільської міської територіальної громади Одеської області

 

News

News: 794
Mar 5, 2018

З святом весни!

З ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8 Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою. Без вас, дорогі дівчата, не було б стільки світла, любові і тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог.
Mar 1, 2018

Практичний семінар учителів української мови та літератури і учителів зарубіжної літератури

27 лютого 2018р. у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 м. Подільська Одеської області відбувся Практичний семінар учителів української мови та літератури і учителів зарубіжної літератури на тему «Інтерактивні технології як складова інноваційного підходу до навчального процесу».
Mar 1, 2018

Міський семінар класних керівників

26 лютого на базі НВК «ЗОШ І – ІІІ ст. – ліцей» відбувся міський семінар класних керівників 6-7 класів за темою «Особливості організації національно-патріотичного виховання у позакласній роботі».
Mar 1, 2018

28 лютого на базі ЗОШ № 9 відбулося засідання методичного об’єднання бібліотекарів шкіл міста.

Провідна тема методичного об’єднання «Розвиток професійної компетентності шкільного бібліотекаря в умовах безперервної освіти» була розглянута у формі семінару-практикуму.
Feb 25, 2018

23-24 лютого на базі загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 5 м. Подільськ проведено настановну сесію підвищення кваліфікації вчителів, які впроваджуватимуть Державний стандарт початкової освіти у 2017/2

Сесія проведена на виконання наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 02.02.2018 року № 29/ОД «Про підвищення кваліфікації вчителів, які впроваджуватимуть Державний стандарт початкової освіти у 2017/2018 навчальному році» та Наказу Управління від 15.02.2018 року № 80 "Про проведення настановної сесії підвищення кваліфікації вчителів, які впроваджуватимуть Державний стандарт початкової освіти у 2018/2018 навчальному році".
Feb 25, 2018

Колегія МОН України затвердила типові освітні програми для початкової школи, за якими навчатимуться учні 1-2 класів.

Освітянам запропоновано 2 типові освітні програми, кожна з яких розроблена відповідно до нового Закону України “Про освіту” та Державного стандарту початкової освіти.
Feb 22, 2018

Засідання школи професійної майстерності для вчителів початкових класів

20 лютого в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №2 м. Подільська Одеської області відбулося засідання школи професійної майстерності для вчителів початкових класів щодо «Формування ключових У рамках якої було проведено відкритий урок природознавства в 1-му класі з теми: «Звірі» вчителем Георгіцою А.Р. та виховний захід у 2-му класі «Ти у серці моїм, Україно!», підготовлений вчителем Сапожинською А.С.
Feb 21, 2018

Запрошуємо долучитися до обласного проекту для старшокласників з онлайн підготовки до ЗНО Be smart («Будь розумним»)

В Рамках стратегічного плану дій голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова «Розумний регіон» на 2017-2019 рр. 5 квітня 2017 року в Одеській області стартував освітній проект «Будь розумним/Be smart»
Feb 21, 2018

Одеський регіональний центр оцінювання якості освіти запрошує представників громадскості, засобів масової інформації, піклувальних рад, батьківських комітетів - в якості громадських спостерігачів

Громадське спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання (далі – зовнішнє оцінювання) здійснюється з метою забезпечення відкритості, прозорості, широкого та об’єктивного інформування громадськості про його проведення. Право на здійснення громадського спостереження передбачене Положенням про громадське спостереження за проведенням зовнішнього незалежного оцінювання, що затверджене наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 25.11.2011 р. № 1354 (у редакції наказу Міністерства освіти і науки України від 15.01.2016 р. № 20), зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 03 лютого 2016 р. за № 180/28310.
Feb 20, 2018

21 лютого - Міжнародний день рідної мови

Головною метою відзначення цього свята є зміцнення державотворчої функції української мови, мов корінних народів і національних меншин, що проживають на території України, взаємозбагачення їхніх національних культур, консолідація спільних зусиль у сфері відродження самобутніх традицій та звичаїв.